Noor verhuisd

Bubbles & Bites deelnemer restaurant Noor is na tien succesvolle jaren in de Kleine Houtstraat 31 te Haarlem te hebben gezeten, verhuisd naar een grotere locatie. 30 Juli sloten zij hun Haarlemse deuren en zijn zij verhuisd naar Bloemendaal, aan de Bloemendaalseweg 35. Het restaurant opende afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag al haar deuren en startte zij met de ‘try-outs’, een heerlijk 4-gangen try-outmenu voor €30,- p.p. , om alvast in de Bloemendaalse sferen te komen.De officiële opening van Restaurant Noor in Bloemendaal was zondag 11 september. Alle gasten werden daar verwelkomd met een lekker hapje en drankje.

Met veel plezier en een flinke dosis gastvrnooor2ijheid bezorgen Michel en Peter de gasten een ontspannend avond uit in ongedwongen sfeer.
Bij Noor  wordt alles vers bereid het liefst met seizoensproducten en  smaken puur en echt. Een goed glas wijn mag daarbij niet ontbreken.
Noor biedt een dagelijks wisselend vijfgangen verrassingsmenu met de mogelijkheid om bijpassende wijnen te drinken. Ook kun je zelf een driegangen keuzemenu (a la carte) samenstellen tegen een aantrekkelijk tarief.

Topkwaliteit, een open sfeer en een eerlijke prijs. Restaurant Noor aan de Bloemendaalseweg 35 in Bloemendaal is zeker een bezoek waard

 

/bubbles_bites

/bbbloemendaal

opening 2017

Bubbles & Bites25 augustus 2017
Nog 33 dagen te gaan.

partners

Kronenbourg
Hans Moolenaar wijn
Stoel Makelaars
H&L Producties
Heman
alpha security

BUBBLES & BITES

vrij. 25 augustus 16:00 – 22:00
za. 26 augustus 16:00 – 22:00
zo. 27 augustus 13:00 – 20:00

4 JAAR B&B

Wij wensen alle bezoekers van de 4e editie Bubbles & Bites overheerlijke momenten.
Santé en eet smakelijk!

Inline
Inline