The best DJ in town!

DJ John Castenmiller roert in de muzikale pan bij Bubbles & Bites Bloemendaal.

In 2009 stopte John Castenmiller na 23 jaar met zijn Musketiers, de befaamde bar-dancing aan de Gedempte Oude Gracht waar veel Haarlemmers met weemoed aan terug zullen denken. Van zijn vrienden kreeg hij op de afscheidsavond een doos met DJ John flyers die hem moesten stimuleren om vooral door te gaan met het draaien van muziek. Nu, acht jaar later is DJ John een van de bekende namen in het feest circuit van Haarlem en omstreken. Op Bubbles & Bites is hij de man die de muzikale klanken verzorgt.

In gesprek met John:

Wat kenmerkt jou als DJ? “Ik ben een sfeer dj, kijk goed naar het publiek om het feestje op te bouwen. De mensen die mij boeken willen vaak terug naar de tijd van toen ze uit gingen. Dat bespreek je van te voren zodat je weet waar de muzikale voorkeur naar uit gaat.”

Dus je draait alle muziekstromingen? “ Ik draai de muziek die degene die mij inhuurt graag wil horen! Als iemand bijvoorbeeld zijn 50ste verjaardag wil vieren met de invulling van mij wordt die doorspekt met zijn of haar muzikale wensen! Dat kan oude disco zijn maar ook pop en rock. Binnenkort draai ik op een bruiloft waar de rode draad van de avond de Rolling Stones zijn! Zo is elk feest een uniek gebeuren. Ben beslist geen supermix dj en ook voor een hele avond Hollandse hoempa moet je mij niet hebben daar zijn anderen dj’s genoeg voor. Om een voorbeeld te geven wat er allemaal mogelijk is. Een fervent festival liefhebber wilde op zijn feestje alleen live tracks horen…. Hij had het zaaltje ingericht als festival terrein compleet met graszoden en tentjes. Iedereen was verkleed als zijn of haar favorieten pop of rockster. Het was een fantastisch feest!”

Wat ga je ons op Bubbles & Bites muzikaal voorschotelen?  “Dat wordt een mix van alles wat, ik begin vanaf 17 uur met relaxte klanken met veel zomerse ingrediënten. Van Cubaans tot reggae en van de leuke hits van nu tot aan de lekkere soul en disco liedjes. Vanaf 20 uur mag het volume wat hoger en worden de beats wat harder maar het wordt beslist geen housefeest hoor daar zijn weer andere feesten voor. Als er maar een lekkere vibe over de Donkerelaan gaat dan ben ik en de organisatie tevreden”.

www.facebook.com/DjJohnCastenmiller/

johncastenmiller@hotmail.com

/bubbles_bites


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/bubbles-bites.nl/httpdocs/wp-content/plugins/widgetkit/plugins/content/instagram/src/InstagramApp.php on line 42

Warning: end() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/bubbles-bites.nl/httpdocs/wp-content/plugins/widgetkit/plugins/content/instagram/src/InstagramApp.php on line 91

/bbbloemendaal

opening 2017

Bubbles & Bites25 augustus 2017
Opening Bubbles & Bites 2017

partners

Kronenbourg
Hans Moolenaar wijn
Stoel Makelaars
Heman
alpha security
Opmeer
Stern Svala
H&L
Van Santen

BUBBLES & BITES

vrij. 25 augustus 16:00 – 22:00
za. 26 augustus 16:00 – 22:00
zo. 27 augustus 13:00 – 20:00

4 JAAR B&B

Wij wensen alle bezoekers van de 4e editie Bubbles & Bites overheerlijke momenten.
Santé en eet smakelijk!

Inline
Inline